Ваня Червенкова разкри коя е голямата й любов

Гласувайте за статията

Ваня Червенкова проговори за голямата си любов

Бизнес дамата Ваня Червенкова, нашумяла напоследък с диетата си за отслабване, сподели съкровени тайни за голямата си любов. Преди години тя е била свързана с много силни чувства с Антон Петров –Хамстера. Той е й най-силната, любовта на живота й. И досега пази за него най-добри спомени и иска всички да разберат истинския човек, какъвто тя го вижда, а не само да говорят за него като Хамстера.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова проговори за голямата си любов

За бизнес дамата той си остава един много справедлив човек, истински мъж с голямо сърце. Тя е убедена, че всичко това той скрива зад маска, за да не могат да го нараняват най-вече недоброжелателите му, по-точно многобройните му врагове.

Връзката и любовта на Ваня Червенкова с Хамстера е толкава силна, че преди време се говореше, че той е бащата на детето й. Самата бизнес дама опроверга този слух. Дъщеря ми е плод на осъзнат избор, категорична е Ваня. В желанието си да има дете си  избира донор, който да бъде баща на детето й, и така се е появило най-важното същество в живота на желязната дама, нейната дъщеря Никол.

Ваня Червенкова

Антон Петров –Хамстера е голямата любов на Ваня

Момичето знае до най-малки подробности за ситуацията, всичко за баща си и това, че е семеен и трябва да бъде дискретна. Но смелата мама Ваня отдалече е показала братята й, все пак Никол да знае, че не идва от нищото, а има корени.

За себе си, върналата се към живот след шест куршума в тялото си преди дванадесет години Ваня Червенкова, казва пред Мон Дьо, че е почтен и отговорен човек.

Ваня Червенкова

Майка и дъщеря

Дразни я в момента ситуацията в България и й се иска да се намери отговорен политик у нас, който поне малко да има смелостта да последва примера на Ципрас. И не изключва възможността един ден и самата тя да се опита да влезе в голямата политика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар