Ваня Червенкова с приказен РД като Шехерезада в Дубай (Снимки от юбилея)

Ваня Червенкова празнува 50-та си годишнина в Дубай, бизнесдамата с бяло парти като източна принцеса

Ваня Червенкова отбеляза 50 годишния си юбилей като Шехерезада. Бизнесдамата е по дела в екзотичен Дубай. Там сред прелестите на тузарската дестинация си подари един истински красив празник.

Червенкова се похвали, че е посрещнала рождения си ден на най-високото място в света. И с най-ценените от нея хора. Партито по случай юбилея на успешната бизнесдама е било с дррес код бяло, предават от електронното изданиеlifestyle.bg.  Както самата тя признава: „Това е моето бяло парти. С бели цветя, с бели коли, с бели свещи и балони. И най-вече хора с истински бели сърца.”

 

Купонът е бил в най-тузарския клуб, който се посещава само от звездите – VIP room of The At’mosphere of Burj Khalifa. Там в супер изисканата тузарска обстановка рожденичката  бе принцесата на празника. Цялата облечена в бяло Червенкова демонстрира перфектната си фигура. Показа умопомрачителните си крака в красив дантелен минижуп. Юбилея й не мина и без Никол – дъщерята на Ваня. Която бе дошла да поздрави любимата си майка с празника.

Освен с изискани блюда дамата почерпи гостите с уникална торта. На която имаше запалена свещичка и надпис „ЧРД, Ваня Червенкова 50 нюанса живот!”

Бизнесдамата може да се похвали и с нов продукт. Който пусна на връх рождения си ден. Парфюмът с марката AREEJ by Vania Chervenkova е събрал всичките аромати на Ориента. Уханието му може да омагьоса дамите с най-изискания вкус.

Вижте много снимки от юбилея на Ваня Червенкова в нашата галерия!

 

 

1 коментар
  1. Мая от Рая казва

    Ще повърна! Колко трябва да се мразиш, че да облечеш това вулгарно мини на 50 години и поне 80 кила?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.