Ваня Червенкова преди операциите – вижте я тук (Непоказвано фото)

Ваня Червенкова преди операциите – вижте я тук (Непоказвано фото)
3.5 (70%) 2 votes

Ваня Червенкова преди операциите и стрелбата по нея изглежда по съвсем различен начин

Ваня Червенкова преди операциите е съвсем обикновена жена

Ваня Червенкова преди операциите е буквално неразпознаваема. Бизнесдамата открай време предизвиква ожесточени дебати с външния си вид, макар много хора да знаят, че той до голяма степен се дължи не на нейното желание да експериментира със себе си.

Ваня Червенкова преди операциите и покушението и сега

Ваня Червенкова преди операциите и покушението и сега

А на жестоката трагедия, която преживя преди десетина години, когато неизвестни стреляха по нея и се опитаха да я убият. Няколко дена Червенкова беше между живота и смъртта като самата тя определя оцеляването си като истинско чудо.

След това й се наложи да се подложи на куп корекции, за да заличи поне малко последствията от покушението срещу нея. Преди тях бизнесдамата не се е отличавала особено от останалите жени. Лицето й въобще не е толкова пълно, а устните й също не са коригирани.

От kliuki.net открихме уникално фото на Ваня, на което тя няма нито една корекция. И действително се различава доста от сегашната си визия.

Самият кадър е от периода преди покушението, когато Червенкова има немалко проблеми с родното правосъдие. По онова време, според слуховете, бизнесдамата върти далавери с грузинци и чеченци, на които дължи голяма част от богатството си.

Тя обаче е обвинена в източване на ДДС и дори лежи в ареста в Благоевград. Делото срещу нея се точи в продължение на години, но в крайна сметка Червенкова е обявена за невинна, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар