Ваня Червенкова преди и сега – вижте как се промени до неузнаваемост (Снимки)

Ваня Червенкова преди и сега – вижте как се промени до неузнаваемост (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова се превърна от жена с наднормено тегло до вталена дама

Ваня Червенкова е абсолютно неузнаваема преди годините

Ваня Червенкова се промени до неузнаваемост през годините. Бизнесдамата от край време е с наднормено тегло, но до скоро не се притесняваше от този факт. Проблемите й с килограмите се отключиха след атентата срещу нея, при който беше застреляна с девет куршума насред София и дълго време беше между живота и смъртта.

Ваня Червенкова преди и сега

Ваня Червенкова преди и сега

Вследствие на преживяния стрес и на раните си, Червенкова започна да качва ударно килограми, но беше категорична, че не се смущава от това. И те са показател за ужаса, през който е преминала. От няколко месеца насам бизнесдамата се е вталила до неузнаваемост.

А причината вече е повече от добре известна. Популярната й диета, базирана на разделното хранене. При която по два дена се приемат само едни и същи продукти – картофи, млечни, салата, риба и т.н. Режимът трае общо 12 дена, след които може да се направи почивка и при необходимост да се повтори отново.

Като идеята е стомахът да не се натоварва с преработката на различни по състава си храни като по този начин се изразходват по-бързо натрупаните килограми.

Резултатът от усилията на Ваня Червенкова е повече от видим. Скандалната дама се втали за нула време и в момента съвсем спокойно може да конкурира моделки с перфектно оформените си крака. Които без свян демонстрира преди няколко дена в социалната мрежа.

Нещо, което с предишната й визия беше немислимо, предвид доста едричкото й тогава телосложение. В момента Червенкова се радва на новия си вид, въпреки някои неодобрителни коментари, че диетата я е стопила само в краката, но не и в лицето.

Вижте как се промени през годините Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар