Ваня Червенкова от ВИП Брадър 2013 до Ол Старс 2015 – ето как се промени (Снимки)

Ваня Червенкова от ВИП Брадър 2013 до Ол Старс 2015 – ето как се промени (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова претърпя огромна промяна само в рамките на две години

Ваня Червенкова се втали до неузнаваемост благодарение на диетата си

Ваня Червенкова претърпя огромна промяна от участието си във ВИП Брадър 2013 до Ол Старс сезона, който започна снощи. Бизнесдамата е буквално неузнаваема като през тези две години е свалила голяма част от излишните си килограми, благодарение на прословутата си диета. Която тя с охота споделя за всички, които също като нея имат нужда да се отърват от наднорменото си тегло.

Ваня Червенкова се промени за две години

Ваня Червенкова се промени за две години

Червенкова влезе в риалитито видимо вталена, което направи впечатление и на водещия Ники Кънчев. Който не можа да се сдържи и й направи комплимент за промяната. Дори и в Къщата се видя, че в гръб, Ваня изглежда по-слаба от доста по-младата от нея Десислава, която отново се бори с излишните си килца.

Преди две години ситуацията е съвсем различна. Тогава Ваня е доста по-едра, а ако се вярва на думите й – и много по-избухлива. Тогава бизнесдамата успя да се изпокара с почти всички съквартиранти от сезона си. А сега обещава, че ще бъде по-премерена в изказа си и ще страни от конфликтите.

Хората, които я познават обаче, се съмняват, че ще успее да се сдържи. Още повече, че този път в шоуто е и Евгени Минчев, с когото е всеизвестен факт, че не се понасят. И тя дори го съди, въпреки, че в предаването се опитаха да се държат любезно и се направиха на приятели.

Соня Колтуклиева също е потенциален дразнител за Червенкова. И двете са със самочувствие, и двете не падат по гръб и смятат, че винаги са прави, и двете притежават остри езици. Така че със сигурност атмосферата в Биг Брадър Ол Старс ще е всичко друго, но не и спокойна, доволни са зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар