Ваня Червенкова не можа да втали Никол с диетата си (Ето защо)

Ваня Червенкова не можа да втали Никол с диетата си (Ето защо)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова се опитала да втали и дъщеря си с диетата си, но безуспешно

Ваня Червенкова разкри задължителните правила на хранителния си режим

Ваня Червенкова не успя да втали дъщеря си с диетата си. Бизнесдамата се опита да подложи и Никол на хранителния си режим, благодарение на който се стопи с почти 20 килограма в рамките на само три месеца. За нейно съжаление обаче при наследничката й диетата-чудо изобщо нямала резултат.

Ваня Червенкова преди да отслабне с дъщеря си Никол

Ваня Червенкова преди да отслабне с дъщеря си Никол

Причината за това не е в липсата на ефикасност на режима, а по-скоро в липсата на воля у младото момиче. Тя била буквално пристрастена към сладкишите и шоколада и каквото и да й говорела майка й, не успявала да се откаже от вредния си навик.

Червенкова признава, че редовно намирала в чантите и джобовете на Никол пакетчета желирани бонбони. И колкото да се опитвала да й обясни, че по този начин няма да отслабне, щерка й само свивала безпомощно рамене.

Ваня Червенкова след диетата

Ваня Червенкова след диетата

Именно на това натъртва бизнесдамата, когато обяснява за диетата си. Че макар да не е твърде тежка, има няколко правила в нея, които трябва да се спазват задължително. Естествено, на първо място е да не се яде сладко. Освен това през тези 12 дена при никакви обстоятелства не трябва да се смесват отделните храни.

Алкохолът също е напълно забранен. В същото време, ако искате да имате добри резултати, трябва да изпивате поне по 3-4 литра вода на ден и да спортувате, за да може излишните мазнини да бъдат изгорени по-бързо.

Самата Червенкова не крие, че по време на дните, в които е спазвала хранителния режим, се е чувствала изключително добре, а тялото й не е задържало никаква вода, научиха от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар