Ваня Червенкова лъже, че е отслабнала с диета? (Вижте истината)

Ваня Червенкова лъже, че е отслабнала с диета? (Вижте истината)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова се е подлагала на операция, не е отслабнала само благодарение на диетата си

Ваня Червенкова крие факта, че си е правила операция

Ваня Червенкова действително се втали до неузнаваемост само в рамките на две, че и по-малко години. Бизнесдамата упорито твърди, че промяната й се дължи единствено и само на чудотворната диета, която спазва, която се базира на един прост принцип – в продължение на два дена да се приема са по един продукт, без значение как е приготвен – картофи, млечни, салати и т.н.

Ваня Червенкова се втали до неузнаваемост

Ваня Червенкова се втали до неузнаваемост

Червенкова се кълне, че е направила тази диета два пъти и благодарение на нея е свалила всички излишни килограми. Резултатът е видим, но дали наистина той се дължи само на хранителния режим? Както знаете, в момента Червенкова е в шоуто Биг Брадър Ол Старс.

В един от първите си разговори със съквартирантите си тя се изпусна, че се е подлагала на операция на щитовидната жлеза. А както изтъкват специалистите, тази жлеза е свързана и с напълняването при хората. Което означава, че оперирането й няма как да не се отрази и на теглото на пациента.

Най-вероятно именно това се е случило и с Ваня, коментират експертите. Естествено, бизнесдамата сигурно е комбинирала интервенцията с въпросния си хранителен режим, за да постигне зашеметяващите резултати.

Но дали е редно да изтъква, че дължи отслабването си само на диета, след като това май не е съвсем така, коментират онлайн потребителите.

ТУК можете да видите как се промени Ваня Червенкова само в рамките на две години – от участието си във ВИП Брадър през 2013 година до тазгодишния Ол Старс сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар