Ваня Червенкова като тийнейджърка на НГ, Глория с гаджето и още (Вижте как звездите посрещнаха празника – Снимки)

Ваня Червенкова посрещна Новата година с ултра секси тоалет, Глория пак показа гаджето

2020 година се оказа чакана и пълна с надежди от хората. Родният хайлайф не пада по-долу и също с голям трепет се подготвяше за новогодишната нощ. Повечето от звездите бяха на работа, но въпреки това успяха да съчетаят приятното с полезното.

Бизнесдамата Ваня Червенкова реши да празнува като тийнейджърка в столичен клуб. Откакто отслабна тя не спира да се облича предизвикателно, а новогодишният й тоалет буквално стъписа всички, дори нейните приятели. Бизнесдамата приличаше на тийнеджърка в шармантната си рокля и си спечели доста одобрителни коментари.

Ваня Червенкова
Снимки: show.blitz.bg

Преслава е звездата, която никога не се притеснява от обектива на фотоапарата и с гордост позира до любимия си Павел, който е неотлъчно до нея на този празник за цялата нация. Преди полунощ тя пя в известен хотел в Правец, а след това и в столична дискотеката, където се видя с колежките си Анелия и Софи Маринова. Прави впечатление, че Преслава не е избрала някакъв по-специален тоалет, а къса рокличка, с каквато я виждаме всяка вечер на участията й през годината.

Глория също реши да покаже отново любимия си мъж Йордан Джермански. Певицата напоследък го е ударила на любов и все по-рядко ходи на участия, но в новогодишната нощ реши да пее в Бургас. Тя впечатли с дълга черна рокля с огромна цепка, която разкриваше дългите й и стегнати крака.

С половинката си 2020-а посрещна и рапърът Криско. Макар да беше на работа в столичен клуб, той намери време да се забавлява с приятели и любимата му Цветелина, която преди броени месеци го дари с наследник. И заради този факт тази Нова година е по-специална за габровеца, тъй като за първи път я посреща като баща.

Възрастта по никакъв начин не се отразява на фолкпевицата Малина. Тази година певицата с име на плод избра да празнува, а не да работи. Ако съдим по марковите дрехи, с които се снима напоследък, то със сигурност не страда от липса на средства, макар и отсъствието на изяви на музикалната сцена. С последната си снимка за 2019-а година Малина отново демонстрира стил и неподправена класа, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.