Ваня Червенкова и Людмила Захажаева заедно в Биг Брадър Ол Старс (Канят се една на друга)

Гласувайте за статията

Ваня Червенкова и Людмила Захажаева влизат заедно в Биг Брадър Ол Старс, ще стане страшно, очаква се змийска война

Ваня Червенкова и Людмила Захажаева ще се сблъскат в титаничен сблъсък. Най-устатите дами ще премерят сили със злите си езици. Продуцентите на шоуто са се договорили с двете особи. Очаква се истинска война.

Албена Вулева и Людмила Захажаева

Албена Вулева и Людмила Захажаева

Ваня Червенкова от сега се готви да кръстоса шпага с всезнаещата рускиня

Ваня Червенкова от сега се готви да кръстоса шпага с всезнаещата рускиня

През ноември започва новото издание на риалити формата Биг Брадър Ол Старс. Двете особи Червенкова и Захажаева от сега се заканват една на друга. Според информация от на „Всеки ден“ Ваня Червенкова вече се готви да кръстоса шпага с всезнаещата рускиня. Заканва се, че ако я нападне няма никак да си трае. Ще й затвори голямата уста.

На свой ред Людмила Захажаева отсича, че дори до кръв да се стигне, няма да се даде на милионерката Червенкова. Рускинята се заканва само с думи да я повали на словесния ринг.

Отдавна е известна враждата на двете дами с остри езици. Повод за тяхната вражда е коментар на бизнес дамата Червенкова, че Людмила и дъщеря й Албена са били подложени на домашно насилие от бившия съпруг на Захажаева. Това се случва, когато те участват в миналогодишния „ВИП Брадър“.

Възмутената ексцентричка Захажаева изригна срещу Ваня Червенкова и я обвини, че няма право да говори така по неин адрес. Нахалната рускиня тогава се зарече да съди бизнес дамата до дупка. До дело обаче така и не се стигна.

Ваня Червенкова пък беше сравнена с прасе и наречена „хипопотамеса“ от Албена Вулева и опасната й майка. Тези обидни думи двете публикуват в статия за интернет сайт. Обидената милионерка заведе дело. Очаква се първото заседание на съда да бъде през ноември.

Какво съвпадение ще се получи. Двете върли противнички ще вляза през ноември в в Биг Брадър Ол Старс. А съдът ще гледа делото им за клевета.

Очаквайте истински двубой на титаните между Ваня Червенкова и Людмила Захажаева. Шоуто трябва да продължи.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар