Ваня Червенкова изуми с манекенска визия (Вижте какъв крак извади)

Ваня Червенкова изуми с манекенска визия (Вижте какъв крак извади)
3.33 (66.67%) 3 votes

Ваня Червенкова не спира да изумява с резултатите от диетата си

Ваня Червенкова смая всички с манекенска визия

Ваня Червенкова отново изуми всички с визия. В последните месеци бизнес дамата е постоянен обект на обсъждане благодарение на диетата си, с която свали 20 килограма и се втали до неузнаваемост. Последната й снимка обаче напълно изуми форумци.

Ваня Червенкова се втали като манекенка

Ваня Червенкова се втали като манекенка

На кадъра Червенкова буквално изумява с манекенския си вид и изключително слаби крака. Които, освен всичко останало, са и стегнати. Нещо, което се получава много трудно след изтощителна диета и сваляне на толкова много килца.

Очевидно обаче упоритостта на бизнесдамата е дала резултат. Хранителният й режим отдавна се превърна в хит в онлайн пространството и много жени се хвалят, че благодарение на диетата й също са успели да се справят с наднорменото си тегло.

Самата тя също дълго време беше доста пухкава и не се смущаваше от този факт. В един момент обаче Червенкова реши, че е дошъл моментът да промени животът и визията си.

Естествено, възникнаха и спорове дали действително режимът е толкова щадящ организма, както го описва бизнесдамата или носи рискове за здравето. Факт е обаче, че именно благодарение на него тя е неузнаваема.

А последното й фото я разкрива в невероятна форма, видяха от Hotarena.net.

На него бизнесдамата се е стъкнала с доста къси панталонки, които изцяло разкриват краката й. Които, признават дори и зложелателите, изглеждат доста секси.

Естествено, фотосът предизвика фурор в нета, а комплиментите към Червенкова не закъсняха. „Изглеждаш невероятно!“, „Браво за волята и постоянството!“, са само част от отзивите на впечатлените форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар