Ваня Червенкова затвори устата на Албена Вулева (Повече за скандала)

Ваня Червенкова затвори устата на Албена Вулева (Повече за скандала)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова затвори устата на Албена Вулева, осъди я в Софийски районен съд и се закани да я съди до дупка

Бизнесдамата Ваня Червенкова най-сетне размаза Албена Вулева. Тя постигна удовлетворение чрез присъда. Осъди жълтата журналистка заради обидни статии. Уронващи престижа й.Поста на Ваня Червенкова

Ваня Червенкова публикувана страницата си със Фейсбук решението на съда, както и мотивите. Запозна феновете си с присъдата. Направи и емоционален коментар по отношение на скандалната Албена Вулева.

Бизнесдамата, която се изправи преди време лице в лице със смъртта е омерзена и отвратена от думите, с които Вулева си позволява да я нарича във въпросната статия. Тя недоумява чий болен мозък може да роди сравнения от рода на свиня, зурла, хипопотам, с които Албена я нарича. И колко трябва да си комплексиран за да измислиш такива обиди.

Червенкова признава, че не познава Албена Вулева и недоумява защо тъй наречената журналистка е озлобена срещу нея. Тя си позволява да я нарече „природно недоразумение“. И май е една от малкото, която застана срещу нея и дори успя да я осъди.

Ваня Червенкова се заканва да гони до дупка Албена Вулева. Да следи за всяка дума изляла от перото на тв звездата, пише tialoto.bg. И да й отнеме всичко. Дори въздуха, който диша заради безобразията, които сътворява.

Червенкова е завела още две съдебни дела срещу тандема Вулева и Захажаева. И призовава никой да не я нарича журналист. Защото позори и себе си и цялата професионална гидия. Тепърва предстои продължение завършва поста си бизнесдамата Ваня Червенкова.

И обещавава на феновете си да не се спре пред нищо и да я постви на мястото й както я съветват всички.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар