Ваня Червенкова живее като истинска кралица (Снимки от дома и автопарка й)

Ваня Червенкова живее като истинска кралица (Снимки от дома и автопарка й)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова определено води доста луксозен начин на живот

Ваня Червенкова кара Ферари за 150 бона

Ваня Червенкова живее като истинска кралица! Бизнесдамата определено има защо да демонстрира самочувствие, тъй като съвсем спокойно може да се мери с някои от най-заможните българи. Настоящата съквартирантка в Биг Брадър Ол Старс обитава луксозна къща, с която се похвали още миналата Коледа, когато лично разпространи снимки от коледната украса на дома си.

Ваня Червенкова живее като истинска кралица

Ваня Червенкова живее като истинска кралица

Нейни приятели разкриват, че къщата действително е направена като палат от приказките. Освен това Червенкова може да се похвали и с доста луксозен автопарк, най-скъпата придобивка в който е тузарско Ферари, чиято стойност, според специалистите, е около 150 хиляди лева. А по-новите модели дори минават 200 бона, научиха от Hotarena.net.

Самата Ваня с удоволствие се фука с мощното возило, в което често може да бъде засечена заедно с дъщеря си Никол. Освен това Червенкова редовно се глези и с луксозни почивки и екскурзии в различни екзотични дестинации по целия свят.

За бизнеса й не се знае много, но самата тя никога не е криела, че се е замогнала благодарение на връзките си с руски бизнес партньори. Които датират още от години. В интерес на истината, бизнесдамата е от малкото българки, които никога не са разчитали на мъжа до тях, за да живеят охолно.

Дори и за бащата на дъщеря си Ваня казва, че просто го е харесала визуално и е преценила, че е подходящ за татко на детето й. Но никога не е очаквала от него каквато и да било финансова подкрепа нито за нея самата, нито за Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ваня Червенкова живее като истинска кралица (Снимки от дома и автопарка й)”

  1. Стоил

    Ное. 25. 2015

    Ха-ха-ха-ха…размя ме тази статия… Добре, че тази свиня, смуче здраво €ура на Али, иначе ще умре от глад. Всичко на всичкоима два пикливи апартамента на Витошка и Патриарха и те са запорирани. Долна, лицемерна €урва е Ваня Червенкова.

    Reply to this comment

Добавете коментар