Ваня Червенкова в топ форма на Нова година (Снимки от празника й)

Ваня Червенкова в топ форма на Нова година (Снимки от празника й)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова се е вталила още за празника

Ваня Червенкова отпразнува настъпването на новата година с приятели

Ваня Червенкова посрещна новата 2016 година в топ форма. Бизнес дамата за пореден път успя да изуми феновете с визията си, след като години наред се бореше с излишните килограми. През изминалата 2015 година обаче Червенкова успя най-накрая да се втали, при това до неузнаваемост с помощта на диетата си, която за нула време стана хит сред онлайн потребителите.

Ваня Червенкова на Нова година

Ваня Червенкова на Нова година

И благодарение на която бизнесдамата буквално заприлича на фиданка. Постигнатите през годината резултати обаче не й се видяха достатъчни и тя очевидно е продължила с режима си и след излизането си от ВИП Брадър. За да бъде в топ форма за Нова година.

Усилията й се забелязват, категорични са онлайн потребителите. Навръх празника Ваня изглеждаше повече от елегантна в черния си тоалет. Червенкова избра да посрещне новата 2016 година с приятели в луксозния си дом. Който беше украсен буквално като по каталог.

Сред поканените беше и Мон Дьо, а през цялата вечер Ваня не спряла да се шегува с настъпващата година на маймуната. Като за целта дори беше осигурила статуетки и плюшени играчки с животинката.

След посрещането на празника в дома й пък Ваня и приятелите й се отправиха към популярно столично заведение, където продължиха с купона си до ранните часове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар