Ваня Червенкова блесна супер слаба (Нови снимки)

Ваня Червенкова блесна супер слаба (Нови снимки)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова блесна супер слаба и безкрайно подмладена

Ваня Червенкова блесна супер слаба и безкрайно подмладена. Атрактивната блондинка се появи в предаването „Папараци”, където показа безупречна фигура. Ваня демонстрира невероятно стройна линия и стил, който се хареса на всички.

Бизнес дамата от доста време предизвиква сензация в мрежата. Тя сподели диета, благодарение на която отслабва и стана истински хит. С нея Ваня Червенкова загуби повече от 30 килограма, а промяната в нея накара хиляди жени в социалните мрежи да полудеят по диетата й.„

Резултите от разделното хранене бяха невероятни, а Ваня Червенкова блесна подмладена и с нова визия. В предаването на Николета Лозанова тя се показа, още по-стройна отпреди. В черна рокля с ефектен грим и нова прическа, Ваня Червенкова направо грееше в социалните мрежи. Блондинката демонстрира перфектен стил и визия с ефектния си тоалет.

Ваня Червенкова успя да свали излишните килограми, благодарение на продължителен режим на разделно хранене. Както тя самата сподели тогава, отказала се е от сладкото, газираните напитки и е наблегнала на плодовете и зеленчуците, както и на месото, разделяйки ги по дни. Диетата й стана тотален хит, а резултатите от променената й фигура вдъхновиха хиляди жени у нас. Стотици пък я затрупваха ежедневно с писма, за да им сподели диетата, благодарение на която е успяла да отслабне.

Самата Ваня Червенкова обаче няма да си говори за диети с Кристина Патрашкова. Тя ще разкаже за най-големия кошмар, който преживя, опита да я убият и покушението, което й се случи преди няколко години. Днес за бизнесдамата онзи ужасен ден продължава да е част от живота й, но самата тя се опитва да продължи напред, като се справи с демоните, които я преследват.

Ваня Червекова блесна с тотално нова визия

Ваня Червекова блесна с тотално нова визия

Какво още ще сподели в интервюто, предстои да видим.

Блондинката грейна подмладена в социалната мрежа

Блондинката грейна подмладена в социалната мрежа

Трансформацията е невероятна

Трансформацията е невероятна, Ваня изглежда по-стройна отпреди

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар