Ваня Червенкова блесна на Руския бал (Снимки от събитието)

Гласувайте за статията

Ваня Червенкова се появи по-вталена от всякога на лъскавото събитие

Ваня Червенкова не спира да изумява с трансформацията си

Ваня Червенкова блесна на ежегодния Руски бал. Бизнесдамата се появи на събитието, организирано от Евгени Минчев, по-вталена от всякога и за пореден път провокира любопитство и интерес към себе си и прословутия си хранителен режим, благодарение на който свали над 20 килограма от фигурата си.

Ваня Червенкова блесна на Руския бал

Ваня Червенкова блесна на Руския бал

Червенкова беше избрала за вечерта елегантна дълга рокля в синьо. Почетен гост на Руския бал беше пра-племеницата на руския цар Николай Втори принцеса Олга Романова, която пристигна на 2 юни в София.

Тя пристигна с друга аристократка – биографката на принцеса Даяна и Кралицата Майка – лейди Колин Кембъл, която в последните месеци е суперзвезда заради участието и в звездния вариант на британския Сървайвър и животът й се проследява от камери където и да отиде.

От българска страна сред гостите блеснаха певиците Есил Дюран и Таня Боева, както и Ирра. Самият организатор на събитието – Евгени Минчев, нарочно го беше организирал така, че да съвпада с рождения му ден. Двамата с Ваня Червенкова се сдобриха по време на съвместното си участие във ВИП Брадър миналата година.

Преди това помежду им имаше куп скандали като бизнес дамата дори го съдеше. В момента обаче двамата са първи дружки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ваня Червенкова блесна на Руския бал (Снимки от събитието)”

 1. валя

  юни 09. 2016

  горката женица защо я лъжете само та се излага да се изживява на хубавица

  Reply to this comment
 2. ценител

  юни 11. 2016

  Къде видяхте красива жена не знам аз… Явно красотата не е това което беше някога. Сега грозното е на почит и уважение . Нито фейс ,нито фигура има тази жена за да се смята за красавица . Пуста суета !

  Reply to this comment

Добавете коментар