Ваня Червенкова блесна като истински модел (Нови снимки как се втали)

Ваня Червенкова блесна с перфектна визия, бизнесдамата пусна фотосесия като професионален модел

Ваня Червенкова впечатлява с перфектните си мерки. Които успя да задържи след като отслабна преди време с уникалната си диета. Феновете й останаха със зяпнали уста от новите снимки на дамата.Ваня Червенкова

Повод да се изяви като професионална манекенка е пускане в продажба на нова хранителна добавка. Която успешната бизнесдама предлага заради огромния интерес на хиляди нуждаещи се от сваляне на излишните си килограми.

Ваня признава, че се е справила със снимките, с които промотира новия си продукт за отслабване доста по-добре от много моделки. Само за 18 часа са заснели 27 визии. Което е си е голямо натоварване. Дори за врели и кипели в занаята. Но всички знаят колко е упорита Червенкова и колко добре се справя дори с непосилните задачи.

Въпреки, че не е в първа младост Ваня може да сложи в джоб повечето жени. Които й завиждат за перфектните мерки. А тя иска да помогне на всички като им предлага новата хранителна добавка. Която е нарекла BEVARED.

Успялата бизнес дама разкрива защо е кръстила  продукта си така. ВЕ в превод от анклийски се превежда бъди, VA са първите две букви от името й и RED се превежда на български червено. С една дума „Да бъдеш Ваня Червенкова”, предават от Hotarena.net.

Новата хранителна добавка BEVERED e произведена от осем компонента. Които действат за ускоряване на метаболизма, потискат чувството за глад, разграждат ненужните мазнини и помагат дълготрайно да се запази телесното тегло.

Ваня Червенкова споделя, че тя първа ще изпита действието на своя продукт. Заедно с още петима мъже и жени. Ще се снимат преди и след експеримента. Очаквайте да видите впечатляващите резултати, гарантира актуалната бизнесдама.

 

 

1 коментар
  1. дебела лъжа казва

    Фотошоп и печалба за сметка на доверчивите овце.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.