Ваня Костова попиля Ева във „ВИП Брадър“: Опита да ме убие с черна магия (Видео)

Ваня Костова попиля Ева във „ВИП Брадър“: Опита да ме убие с черна магия (Видео)
2 (40%) 1 vote

Ваня Костова нападна Ева от „Тоника“ още с влизането във „ВИП Брадър“

Истински междузвездни войни се отприщиха този сезон във „ВИП Брадър“. Певицата Ваня Костова атакува най-голямата си съперница — Ева от „Тоника“ още с влизането в шоуто. Двете доайенки на българската естрада открай време не се обичат много-много. А Ваня Костова открито проговори за причините за враждите помежду им.

„Напуснах „Тоника“ заради Ева. Тя завиждаше на гласа ми, заедно с Гого говореха срещу мен зад гърба ми. Като пийне 100 гр. ракия и става зла. Тази жена е зла, тя е интригантка. Направи ми дори черна магия. Разболях се, стана ми трудно и вече не можех да продължавам. Затова напуснах „Тоника“ споделя още Ваня Костова.

Самата Ева коментира доста по-лаконично слуховете. „Не знам защо Ваня Костова реши да напусне „Тоника“. Чувала съм различни слухове, но не вярвам на никой от тях. Беше ми колежка до 2001 година и всички бяхме като семейство“, твърди още Ева.

Тя признава, че е била доста див характер, а това не се харесвало на много хора. „Говорех каквото мислех, не се съобразявах, а това никак не се харесваше на хората около мен. Затова и много — много не ме обичаха“, споделя още изпълнителката.

Двете едва се поздравиха в предаването, но се сдържаха и не си размениха повече нито дума. Ева видимо се смути, когато видя Ваня, а Костова не й проговори до края на вечерта. Най-зловещото е, че двете дами ще трябва да делят обща спалня. Но май все още не са известени за този факт.

Ваня Костова попиля Ева от „Тоника“ още със старта на „ВИП Брадър“ сн. Нова телевизия

По всичко изглежда, че двете звезди няма да скучаят през остатъка от сезона. Още повече, че ще им се наложи да делят дори една спалня. Войната тепърва предстои, а изясняването между тях ще стане пред погледите на цяла България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар