Ваня от Игри на волята се пусна от спалнята (Вижте какви ги върши без дрехи – Снимки)

Ваня от Игри на волята се пусна от спалнята (Вижте какви ги върши без дрехи – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Скандалната Ваня се пусна гола от спалнята

Ваня от Игри на волята продължи да скандализира феновете си в социалната мрежа. След като се пусна на провокативно видео от плажа само по прашки сега скандалната участничка от риалити формата отново напомни за себе си.

Червенокосата красавица знае как да поддържа интереса към себе си и се показа от спалнята. Този път къдрокоската се разхожда гола из спалното помещение, само по червени дантелени бикини.

Първо отива вечерта до прозореца и спуска завесите. А на сутринта ги отваря да пусне слънчевите лъчи вътре. Красавицата няма други дрехи по себе си, освен еротичното си бельо. Но все пак пази благоприличие и не показва гърдите си. Снимала се е само в гръб и хилядите й последователи остават заинтригувани да я видят и отпред.

Червенокосата красавица лъсна гола от спалнята
Снимки: Инстаграм

Ваня Запрянова поддържа профила си в Инстаграм с интересни видеа и провокативни снимки. Тя успя да използва популярността си от „Игри на волята” умело и е единствената от риалити шоуто, която има най-много фенове, с изключение на Любо.

За разлика от каскадьорката и инженера от Петрич големият победител във формата Милен, след като грабна наградата се скри и едва ли някой вече си спомня за него, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар