Ванеса Брайънт след трагедията с Коби: Опустошена съм! (Вижте първия й коментар за ужаса)

Гласувайте за статията

Ванеса Брайънт с първи  коментар след ужасната загуба на Коби и Джиана

Ванеса Брайънт най-сетне намери сили да сподели чувствата си в социалната мрежа след ужасната трагедия, която сполетя семейството. Четири дена след смъртта на Коби и дъщеря си тя написа трогателно послание в профила си в Инстаграм.

Почернената вдовица пише, че тя и момичетата благодарят на милионите хора, които ги подкрепиха в този ужасен момент. Ванеса и децата са опустошени след смъртта на любимия си съпруг и татко. Определено са имали нужда от молитвите заради внезапната загуба на Коби и тяхната красива и сладка дъщеря Джиана.

Снимка: Инстаграм

Съпругата на баскебослиста пише още: „Нямам думи да опиша болката, която чувствам с дъщерите си. По-лесно ми е да си мисля, че Джиана и Коби знаеха колко ги обичаме. Щастливи сме, че бяха част от живота ни. Наистина исках винаги да са с нас, но си отидоха твърде рано. … Не съм сигурна как ще продължи живота ни от тук нататък. Не можем да си представим, че ще живеем без тях. Но всеки ден щом се събудим се опитваме да продължим напред. Коби и малката Джиана ще ни осветяват пътя. Любовта ни е безгранична и съжалявам, че не мога да ги прегърна и целуна. Те винаги ще са с нас …”

Снимка: Инстаграм

Ванеса не забрави да изкаже съболезнованията си на семействата и на другите загинали. Тя смята да ги подкрепи не само морално, но със средства от новооснованата фондация MambaOnThree за да преживеят трагедията, предават от ru.hellomagazine.com.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар