Вальо и Елия от Игри на волята се загаджиха след шоуто (Фото на влюбената двойка)

Гласувайте за статията

Вальо и Елия от Игри на волята обявиха, че са двойка

Валентин напусна завинаги „Игри на волята“, където неслучайно бе определян като един от най-умните и комплексни играчи. Въпреки че си тръгна на крачка от финала обаче, той е голям победител, защото получи нещо много по-хубаво от победата.

Часове, след като излезе от формата, Вальо показа какво се случва в личния му живот, където главна героиня се оказа не коя да е, а красивата учителка Елия, която също участва в риалити шоуто този сезон.

Вальо и Елиа от Игри на волята

Снимка: Инстаграм

„Не спечелих игрите, но спечелих теб“, е написал единствено Валентин във фейсбук профила си, споделяйки снимка с новата дама на сърцето си. А в коментарите под поста му стана наистина горещо, защото никой не е очаквал такъв развой на събитията. В личен план изглежда, че всичко за Валентин започва да се развива по мед и масло.

Колкото до стратегията му в Игрите, той казва следното: „Когато влизах в Игрите нямах стратегия. Бях си казал, че ако племето ме оценява, то стратегия няма да ми трябва. Ако се представяш добре, имаш победи, хората няма да имат локига да те номинират. Впоследствие, като видях как се развиват нещата в племето, трябваше да си изградя стратегия, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар