Валерко пълно копие на Валери и на терена (Снимка)

Валерко пълно копие на Валери и на терена (Снимка)
5 (100%) 2 votes

Валерко е одрал кожата на баща си, върви по стъпките му и на терена

Валерко с първи изяви на футболния терен

Валерко е пълно копие на баща си не само визуално, но и на футболния терен. Синът на Валери Божинов определено е решил да следва стъпките на татко си и да гради кариера в професионалния футбол.

Малчуганът вече се изява в мачове, а според критиците, го прави доста успешно.

Валерко е тръгнал по стъпките на баща си

Валерко е тръгнал по стъпките на баща си

Валери-младши притежава стойката на баща си на терена, а ако не повтори неговите грешки, има всички шансове да постигне зашеметяващи успехи, предричат футболни специалисти.

Както знаете, Валери Божинов беше сред най-обещаващите родни футболисти като беше и най-младият играч, дебютирал в официален мач в престижната италианска Серия А.

Имаше шансове да играе за водещи европейски отбори, но любовните афери с неподходящи жени набързо сринаха обещаващото му бъдеще. В момента нападателят е сред най-големите провали във футбола.

„Да се надяваме, че синът му няма да сглупи като него и са да се провали“, коментират феновете. Засега Валерко се представя блестящо на терена и майка му Алисия не крие гордостта си от постиженията му.

Тя публикува в страницата си във Фейсбук снимка от последната изява на терена на сина си и не можа да сдържи радостта си от способностите му.

„Моят Валери Божинов-младши“, със задоволство написа гордата майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар