Валерко изостави Алисия, заживя с Божинов и Биляна Дол (Подробности)

Гласувайте за статията

Валерко избра да живее в Швейцария.

Синът на Алисия и Валери Божинов уж за кратко замина при татко си в Лозана, но май ще остане там за постоянно! Валерко преди дни посрещна десетия си рожден ден за първи път далеч от майка си и в компанията на новата половинка на баща си Биляна Дол,. ФОлк певицата разкри, че двете са прекрасни отношения.

Е, явно Алисия няма проблем сръбкинята да се прави на майка на сина й и да се грижи за него заедно в Божинов. Двамата отдавна са обмисляли варианта Валерко да учи в чужбина, за да му подсигурят едно по-добро бъдеще. А сега, когато футболистът се подвизава в Лозана, те са преценили, че това е точният момент за промяна.

Божинов-младши не започна учебната година в България и явно вече е швейцарски ученик. Той е започнал отрано подготовката си, учейки немски. Освен да посещава школо в Лозана, Валерко е повече от щастлив от факта, че е част от юношеската школа на отбора на баща си. Той дори има номер и видимо дългосрочни планове да следва неговите стъпки.

Валери е на седмото небе, че може да бъде нон-стоп близо до сина си.

Той е нахъсан да го направи голям футболист, но иска да заляга и над учебниците. а тази част се грижи Биляна, която поддържа и ежедневна комуникация с Алисия. Валерко също се чува с майка си по 10 пъти на ден и я чака скоро на гости, пише hotarena.net.

Валерко се чувства прекрасно с татко си и Биляна

Валерко се чувства прекрасно с татко си и Биляна

Фолк певицата все още приема трудно факта, че е разделена със сина си. Но знае, че го прави за негово добро и това я успокоява. Освен това, сега тя има много повече свободно време за любимия си Георги Станоев. Колкото и да е, Валерко е един товар за връзката им. Особено като се има предвид, че Бирмата още се дърпа от идеята за деца. Но сега, когато не трябва да се грижи за чуждо, току-виж се навил с Алисия да имат свое!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Валерко изостави Алисия, заживя с Божинов и Биляна Дол (Подробности)”

  1. е това е

    сеп. 28. 2017

    Браво на Валери и Алисия така постъпват умните родители-Валери ще поправи грешката си с онази и ще направи от сина им ЧОВЕК,а онази селска мърла ще направи от дъщеря й същата като нея, до толкова и стигат умствените възможности на порочната и неморална селска циганка

    Reply to this comment

Добавете коментар