ВИЖ какво си татуира Валери на рамото!

Божинови се надпреварват кой с повече татуировки ще докаже любовта си към Никол

 

Валери Божинов блесна с нова татуировка в последната фотосесия за сп.”Жената днес”. Двамата с Николета са запечатани на къдър в романтична сцена на пейка в парка.

И Валери вече има "Никол" на рамото си
И Валери вече има „Никол“ на рамото си

Тя в „Долче и Габана”, той гол-голеничък…само до кръста. „Това се казва страст!”, възхитени са феновете и оценяват снимката, която плейметката пусна в личния си профил в социалната мрежа.

След като мама НиЛо увековечи любовта си към малката Никол, както писа kluiki.bg преди време, явно сега е момента да ни се разкрие, че Валери е последвал примера й. Таткото също се е подложил на мъчителната процедура в името на най-известното и коментирано бебе напоследък.

Николета беше първа в това
Николета беше първа в това

Интересна тенденция на демонстрация, която не всички одобряват, но пък явно звездното семейство се опитва да компенсира някак лошите думи по техен адрес, че не се грижат достатъчно отговорно за Никол. Сигурно съвсем не очакваха, че като станат родители, ще бъдат подложени на ожесточена критика под път и над път и няма да могат да си живуркат, както са я карали до преди това.

Може да не дават вид, че обръщат внимание на злословията, но все предприемат стъпки, за да докажат обратното. „Май не са чак толкова незаинтересовани, колкото го докарват и вероятно се опитват да си вземат поука”, надяват се най-активните потребители в интернет, които следят изявите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.