ПОЗОР! Николета нацеди Валери в женски дрехи (ФОТО)

ПОЗОР! Николета нацеди Валери в женски дрехи (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Манията на плейметката да се показва, изигра кофти номер на съпруга й

 

Валери Божинов стана за смях в мрежата, защото известната му половинка Николета съвсем го взе за „мезе”.

Плейметката има мания непрекъснато да демонстрира любовта си, себе си, прелестите си, дрехите си…, каквото може показва момичето. Проблемът е, че тя напоследък крещи за внимание, особено след като се разбра, че славата й окончателно спихва. И са нужни крайни мерки, тя го знае.

Звездната двойка често позират заедно и радват почитателите си във „Фейсбук”. Този път обаче изумени от гледката, повечето от тях успяха само да замлъкнат.

По форумите се кискат на Валери заради дамската блузка

По форумите се кискат на Валери заради дамската блузка

„Птиченцата” лъснаха с еднакви блузки, но ако се чудите защо усмивката на футболиста е така насилена и превзета, ще ви стане ясно веднага стига да се концентрирате още малко върху снимката. Повече от видно е, че Божинов не се чувства на място с дамско облекло, но какво да прави – готов е на всичко да угоди на силиконовата си жена.

„Жалка история! Побърка момчето и вече и за играч на терена не става, а сега му навлякла маркова дрипа за жени?! Що за идея?”, веднага плъзнаха коментари във форумите зад гърба на НиЛо. Е, поне не е с рокля, нали, винаги може да бъде и по-зле! Има време, ще почакаме да видим каква друга саможертва е склонен да откъсне от сърцето си Ромео за своята Жулиета. „Колко още може да падне, след като и топките си отряза току-що!?”, смятат разбеснели се във виртуала представители на силния пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “ПОЗОР! Николета нацеди Валери в женски дрехи (ФОТО)”

  1. Йонка Димитрова

    окт. 31. 2013

    Няма да се учудя ако даже да си менкали дрехите и никито ги е обработвал и двамата

    Reply to this comment

Добавете коментар