СМЯХ! Валери отмъкна дънките на Азис

Гласувайте за статията

Футболистът се похвали с дънките на фолк певеца

Върна му го! Спортната звезда Валери Божинов отмъкна дънките на Азис. Преди няколко месеца Василка се похвали, че е успяла да „открадне“ дънките на голямата си любов с помощта на съпругата му Николета. Май Валери се е почувствал длъжен да върне жеста — и „отмъкна“ от певеца дънките красящи с крилца мъжкото му достойнство.

Валери отмъкна дънките на Азис

Валери отмъкна дънките на Азис

Фотосът се появи в публичното пространство преди дни и доста развесели форумци. Които не спират да се шегуват, че на футболиста дънките му стоят по-добре, отколкото на истинския им притежател.

Азо пръв се похвали с модела

Азо пръв се похвали с модела

А че въпросният модел е на Василка няма съмнение — само преди дни фолк певецът се появи на участие и втрещи всички с кичозните панталони. Форумци се чудеха дали не страда от някакви комплекси, че има нужда да подчертава с крилца мъжкото си достойнство.

Идеята на Валери да носи същия модел, предизвика не по-малко критики и към него. Мнозина се чудеха как съпругата му Николета Лозанова, която е сред най-актуалните модели у нас, е позволила на съпруга си да излезе в този вид.

„Пълен кич!“, „Не и той!“, пишат ужасени фенове на спортиста. Които смятат, че докато за Азис е обичайно да се прави на клоун, на Валери подобен имидж съвсем не му отива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар