Валери Божинов ял пердах заради жена, футболистът лъже, че се е контузил (Всичко за цирка)

Гласувайте за статията

Валери Божинов не е контузен, футболистът свалял момиче зад гърба на Биляна и ял шамари от гаджето му

Валери Божинов, който е изиграл едва единайсет минути на терена през април лъже, че се е контузил във фитнеса. Централния нападател на Левски е дълго извън терена. Но поводът да се окаже там е съвсем друг.

Мачото, който макар да е сериозно обвързан с сръбската си половинка Биляна Дол не е забравил старите си мераци да налита на хубави мадами. Той изял солиден пердах от ревнив мъж в нощно заведение в Студентски град.

Снимка: Инстаграм

Цирка се случил в края на март. А жената, на която налетял футболистът е всеизвестна брюнетка от Пазарджик. Тя се казва Павлета Христова и е редовна посетителка на нощните клубове. Неуспялата  плеймейтка имала нещастието да попадне под прицела на Божинката.

Валери като един мартенски котарак, на който му е писнало от постоянната му половинка решил да изпробва чара си върху въпросната красавица. Тя празнувала рожден ден в дамска компания и категорично дала знак на футболиста, че не й е приятно да я закача.

Само, че отказа й не спрял Божинов, а още повече го мотивирал да я атакува по-настървено. Само, че за беда момичето звъннало на гаджето си. Мускулестия приятел на плеймейтката веднага довтасал и забранил на Валери да нахалства.

Хванал го за ръката и тихомълком го отвел в тоалетната. Където футболиста бил набит с шамари и ритници. От боя пострадал глезена на спортиста. А той се чудел каква лъжа да измисли за пред ръководството на отбора си за да не разберат за идиотския сакатлък, предават от lupa.bg.

Скалъпил оправдание, че се е контузил във фитнеса. Не смеел да признае за боя. Защото колегите му ще го скъсат с подигравки.

Божинов не за първи път яде пердах заради жена. Преди няколко години го наби Павел Лазаров. Защото тормозел с есемеси тогавашното му гадже – Мария Цветкова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар