Валери Божинов усети гнева на Николета: Пренебрегва Никол заради Валерко?!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова е бясна на Валери Божинов заради сина му Валерко.

Преди дни синът на Валери Божинов от Алисия, който носи неговото име, отпразнува рождения си ден. На него присъства и другото дете на футболиста – Никол, но без майка си Николета. Появи се дори снимка, на която Алисия грижовно гали малката по рамото. Но не този жест на певицата е вбесил Лозанова, а отношението на Божинов към двете си деца.

Играчът на „Партизан“ Белград не успя да присъства на партито в чест на Валерко, което Алисия организира в детски център в столичен мол заради ангажименти към клуба си. Въпреки това се е отбелязал със скъп подарък за сина си, а освен това е поел по-голямата част от разноските по тържеството. Именно този жест е изкарал извън нерви Николета, която му спретнала голям скандал.

Причината не е, че Валери Божинов се грижи за сина си, както е редно, а че не съумя да финансира и рождения ден на дъщеря си Никол, който бе в пъти по-лъскав от този на Валерко, а цялата сума бе поета от майка й Николета. Футболистът пропусна празника и на дъщеря си отново заради мачове на тима, но сякаш пропусна да направи превод, с който да осигури приятното прекарване на рожденичката и нейните гости, пише hotnews.bg.

Николета Лозанова и Валери Божинов отново влязоха в конфликт

Именно тази неравнопоставеност между децата на Валери Божинов е подразнила Лозанова, която с право е поискала обяснение от бащата на дъщеря си. Той пък се сопнал, че на нея не й пукало толкова дали ще присъства на рождения ден, колкото дали ще го плати. Все пак, всяка майка има право да защитава интересите на детето си, а когато то е поставено в такава сложна ситуация, нормално да не иска да бъде пренебрегнато. Валери Божинов подчертава, че редовно плаща издръжката на Никол, която възлиза на 1000 лева месечно и никога не би казал, че обича едното си дете повече от другото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар