Валери Божинов става заврян зет (Футболистът се мести да живее в Сърбия заради Биляна)

Гласувайте за статията

Валери Божинов трепери от страх Биляна да не го зареже.

След като прекрати безславно договора си с швейцарския тим „Лозана“, Валери Божинов претърпя още един провал. Той падна много в очите на любимата му Биляна Дол. Тя така се зарадва, че двамата ще се установят в алпийската страна, където са и родителите й. А след като радостта й приключи за няколко месеца, тя е бясна на футболната си половинка.

Сръбкинята е обвинила Божигол, че явно не го бива във футбола. Заради неговите провали на нея й се налага по 2-3 пъти в годината да сменя местоживеенето си. Като вярна любима, тя го последва и в далечен Китай. А сега, след Швейцария, е решила да се прибере в родна Сърбия. Именно там играеше Валери Божинов, когато двамата се запознаха. А сега е готов на всичко отново да се уреди с договор за някой местен тим.

Футболистът е готов да жертва дори колебливата си кариера в името на любовта. Само и само да бъде до Биляна, той ще се навие и на нископлатено предложение от сръбски тим. Но засега подобно няма. Затова Валери Божинов сега се е заел с нелеката задача да умилостиви Дол след предния си провал. Вероятно притеснен да не му намери заместник, той я следва като кученце по петите, пише hotarena.net.

Валери Божинов и Биляна май вървят към раздяла

Валери Божинов и Биляна май вървят към раздяла

От седмица-две светската двойка обикаля отново по хитовите сръбски заведения и се развлича със забавления от скандалите. Но по всичко личи, че връзката на Валери Божинов и Биляна Дол не върви на добре. Въпреки всички компромиси, които е готов да направи, футболистът май-май ще загуби красавицата, ако не се реши и на някоя по-сериозна стъпка. А преди това трябва да докаже, че е мъж на място!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар