Валери Божинов смени Николета с блондинка (Снимки)

Валери Божинов смени Николета с блондинка (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов смени Николета, захласна се по блондинка

Валери Божинов сложи край на безумните слухове, че си пада по мъже. Футболистът доста време трябваше да обяснява на сръбските си фенове, че приятелството му с Азис няма интимен характер, но без резултат. Със сигурност обаче последното му увлечение е доказателство, че спортистът категорично не си пада по своя пол. Тъй като най-новата му изгора е Биляна Обрадович.

Сръбската красавица е и пиар директор на „Партизан“, а отскоро и най-голямото изкушение за Божинов. Спортистът се запознал с нея именно покрай скандала. Привикали го в кабинета на шефката на пиар отдела на „гробарите“ и той буквално онемял, като я видял.

Валери Божинов се захласна по блондинка

Валери Божинов се захласна по блондинка

Красавицата има всички данни да съперничи на Николета и Алисия, че дори и да ги сложи в малкия си джоб. За самата Биляна се знае доста, тъй като е сред най-известните жени в Сърбия. Младата дама, с желязна ръка се грижи за имиджа на отбора и се старае да го предпазва от скандали.

Футболистът си падна по Биляна Обретенович

Футболистът си падна по Биляна Обретенович

Самата тя е изключително дискретна по отношение на личния си живот. Последно се говореше, че има връзка със спортиста Владимир Волков, като двамата признаха, че не са очаквали от връзката си нещо сериозно. В началото отношенията им изглеждаха наистина дълбоки, но от шест месеца нищо не се чува за тях и вероятно са се разделили.bibi

Освен пиар на „Партизан“, Биляна е и тв водеща на светско предаване, в което интервюира най-големите звезди в света. Една от последните й срещи е с Никол Кидман, а заради естествения си чар и хубост, красавицата успява да заплени и холивудски величия, като Вин Дизел, Киану Рийвс и други. Нищо чудно, че и Валери Божинов си изгуби ума по нея.

bibi 2
Що се отнася до родния футболист, вероятно ще му бъде доста трудно да задържи вниманието на красивата пиарка. Още повече, че Биляна ненавижда скандалите и историите му с Алисия и Николета, едва ли ще й се понравят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар