Валери Божинов се уреди с прислуга (Вижте как го глезят в Китай)

Гласувайте за статията

Не без причина все повече хора завиждат на Валери Божинов.

Откакто отиде в Китай, Божигол се превърна във Валери Божинов Императора. Родният футболист е приет като истински герой в азиатската страна. Той се подвизава в Хон Конг от няма и месец, а вече е наредил живота си царски. И не пропуска да сподели всички поводи за завист, които никнат като гъби след дъжд.

Вече стана ясно, че се е уредил с договор буквално за милиони. Има си и красива сръбкиня с него, за да го глези, както и той нея. Оказва се, обаче, че Валери Божинов си има и прислуга! Да, точно така. От футболния му отбор са назначили няколко момчета, които да отговарят за всички негови прищявки. За подобно отношение надали си е и мечтал.

Футболистът и неговата любима Биляна Дол ползват услугите на едно момче за всичко и друго, което изпълнява ролята на шофьор. Двойката е настанена в тузарски апартамент в петзвезден хотел на разноски на отбора и само трябва да щракне с пръсти, за да получи каквото желае. Освен да изпълняват заповеди, слугите на Валери Божинов са и негови екскурзоводи в космополитния град.

Играчът отказал по петите да го следва и преводач. Оказало се, че треньорът на отбора е хърватин и успявали да се разберат на сръбски. А със съотборниците си разменял по някоя и друга дума на английски. За да бъде в топ форма по време на мачовете, от отбора назначили и кондиционен треньор, който да се занимава само с родния футболист, пише hotarena.net.

Валери Божинов удари кьоравото

Валери Божинов удари кьоравото

Освен това му е назначен и личен готвач, който да следи стриктното изпълняване на възложения му хранителен режим. За целия този масраф Божигол няма да даде и стотинка. Цялото обрижване е за сметка от отбора му, който пък се финансира от местния комитет на комунистическата партия. Въпреки това, Валери Божинов е задължен да изпълни високите очаквания към себе си, ако не иска кранчето да секне.

Един от слугите му

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валери Божинов се уреди с прислуга (Вижте как го глезят в Китай)”

  1. упсс

    мар. 20. 2017

    Биляна удари кьоравото! Красива,а изглежда и умна жена .Браво! Дано най-после Императора си седне на гъза.хи хи

    Reply to this comment

Добавете коментар