Валери Божинов се теши след развода с кола за 150 бона!

Гласувайте за статията

Валери Божинов се теши след развода с Николета, с кола за 150 бона

Валери Божинов се раздели с тв водещата Николета Лозанова и си купи кола за утеха. Двойката, която в момента е в процес на развод, от доста време не бе давала повод за клюки по техен адрес, но последната придобивка на спортиста предизвика интерес и в сръбските медии.

Преди дни папараци успяха да хванат играчите на „Партизан“, докато отиваха на тренировъчен лагер. Моментът бе идеален да се провери не само в каква форма са „гробарите“, но и кой с какъв стайлинг се е докарал.

Валери Божинов очаквано прикова вниманието с дизайнерски тоалет–бяла тениска и кожено яке на един от водещите топ дизайнери в момента. Също така беше с прическа. Най-голям интерес обаче предизвика новият му автомобил, който се оценява на повече от 150 000 евро.

Сръбското издание espreso.rs отдели цяла страница на колите на футболистите, а „звездата“ на отбора се оказа именно колата на българския спортист. Чисто новия „Mercedes s63 AMG“ шашна почитателите на Валери Божинов, а познавачи твърдят, че цената е няколкостотин хиляди с екстрите.

По всичко изглежда, че футболистът се теши след раздялата с Николета, с чисто нов автомобил. Както е известно, бившият национал се увлича по спортните коли и притежаваше немалък автопарк преди няколко години. Сред придобивките му бе червено Ферари, Бентли, а съпругата му управлява джип Мерцедес. След раздялата с Николета, Божинов се раздели с Бентлито си, което купи негов приятел. А сега се радва на съвсем нова придобивка.

Валери Божинов се теши с ново возило след раздялата с Николета

Валери Божинов се теши с ново возило след раздялата с Николета

Друг национал с впечатляващ автопаркинг се оказа Ники Михайлов. Любовта на спортиста към бързите коли стана повод да се похвали с Ферари, Ламборгини, Мерцедес, както и още няколко скъпи коли в автопарка си. А някои от тях се оказаха възвеличени и в клиповете на вече бившата му приятелка–Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар