Валери Божинов се ошишка, феновете: Дебел си! (Вижте как го гаврят)

Гласувайте за статията

Валери Божинов стана за резил, фенове и съотборници му се подиграват, че е дебел и некадърен

Валери Божинов, на който през последния месец му се събира само час игра на терена е жестоко критикуван както от феновете си така и от съотборниците си в „Левски”.

Провинциалният плейбой е наричан некадърен и дебел. Заради постоянните си контузии той непрекъснато е на резервната скамейка. От снимките се вижда с просто око, че се е окръглил от непрекъсната си почивка. За което си заслужи гаври от почитателите си и от колегите си.

Снимка: Инстгарам

Горнооряховецът няма добро име в отбора. Другите футболисти често се заяждали с него като му се подигравали, че има малко мъжко достойнство. Слуха за скромния му атрибут разпространявал баджанака му Ники Михайлов, предават от  lupa.bg. С когото през годините си менкаха гаджетата.

Посредствената му игра на терена пък го обзавела с прозвището „пейката”. Футболистите били настроени против него защото прибирал по 20 бона месечно без да рита на терена.

Те си говорели зад гърба му, че не им е потрябвал такъв дърт бастун, който не може да изкара дори 5 минути на терена.

Говори се обаче, че Божинов е получил предложение да остане в синия отбор само ако се съгласи да взема половин заплата. Според новото ръководство на „Левски” през идващия сезон ще трябва да затегнат коланите и да намалят фишовете за заплати. Особено на тези, които не са активни и не носят успехи на отбора или постоянно кръшкат от игра.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар