Валери Божинов рискува живота на децата си! (Скандално фото)

Валери Божинов рискува живота на децата си! (Скандално фото)
3.67 (73.33%) 3 votes

Валери Божинов не се проявява като особено загрижен баща

Валери Божинов скандализира всички с начина, по който вози децата си

Валери Божинов скандализира сериозно онлайн потребителите. Футболистът отново стана доста активен във Фейсбук откакто се раздели с половинката си Николета Лозанова и редовно качва снимки, на които позира с децата си – Валери-младши и Никол.

Валери Божинов разгневи феновете

Валери Божинов разгневи феновете

На пръв поглед нищо лошо, един баща се гордее с двете си деца. Когато обаче кадърът представлява риск за малчуганите, тогава фотото не изглежда толкова готино, коментират феновете. Именно такова е положението с последния фотос, който футболистът сподели в профила си в социалната мрежа.

На него Валери позира зад волана на колата си, а на задната седалка се виждат Никол и Валери-младши.

Това, което никак не се понрави на феновете, е фактът, че и двете деца се возят без необходимите за целта детски столчета. Което излага живота им на риск. „Никол не стига, че е седнала по средата, ами нито е в столче, нито е с колан!“, „Дано да е само за снимката“, коментират втрещените форумци. И докато някои от тях смятат, че Валерко вече е достатъчно голям, за да се вози и без обезопасителните мерки, други твърдят, че това е страхотно нехайство от страна на татко му.

„Вижте в закона, столче трябва да се ползва за деца до 12-годишна възраст“, коментират форумци. „И дори да приемем, че Валерко е голям, Никол е само на три, тя задължително трябва да е в столче“, категорични са феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар