Валери Божинов с президентски апартамент във Враца (Вижте какъв лукс му осигуриха – снимки)

Гласувайте за статията

Валери Божинов глезен като президент, футболистът се настани в най-луксозния апартамент в новия хотел „Лева”

Валери Божинов не случайно се изцепи, че във Враца се чувства като в Ню Йорк. Не, че има нещо общо между двата града. Но за футболистът, който ще рита за местния „Ботев” условията ще са като за държавен глава.

Снимка: sportal.bg

Божигол се настани в новият хотел-бижу на северозападния град хотел-ресторанта „Лева”. А именно уюта и лукса, в който ще се шири нападателят бяха причина да изстреля крилатата си фраза „Тук е като в Ню Йорк”.

32-годишният мачо се нанесе в свръх луксозното си жилище. Което има прекрасна гледка към най-хубавите врачански квартали. А от прозорците му се разкрива приказна природна картина към върховете на прочутия Врачански Балкан.

Никой няма да се учуди когато от Сърбия долети красивата му половинка Биляна Дол. Кото ще му дойде на гости и той ще я приеме в новите си покои. Макар да са в дълбоката провинция.

Снимка: sportal.bg

Божинов подписа четиримесечен договор с новака в елитната група. Той се появи на откриването на най-новото попълнение на хотелите в града под Околчица.

Усещат се вече и първите плюсове за врачани, които Валери донесе с решението си да рита в „Ботев”. Заради ангажирането на бившият играч на „Ювентус” и „Манчстър Сити” козметичният гигант „Рефан” е подписал договор с клуба, предават от sportal.bg.

След пристигането на Божигол във Враца градът е в еуфория. За никого не е тайна, че Валери е върл фен на чалгата. Подобни заведения в града колкото искаш. Няма да му липсват музикални преживявания по неговия вкус.

Вижте още снимки от президенстския апартамент на Валери в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар