Валери Божинов не честити РД на Валерко! (Вижте реакцията на Алисия)

Валери Божинов не честити РД на Валерко! (Вижте реакцията на Алисия)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов отново забрави рождения ден на сина си

Валери Божинов за пореден път игнорира първородното си дете

Валери Божинов не честити рождения ден на сина си! Поне не и публично, както го направи две години поред. Футболистът неведнъж е получавал упреци, че не показва на Валерко същото внимание, което демонстрира на другото си дете – малката Никол от Николета Лозанова. Упреци, за които очевидно си има основание.

Валери Божинов пропусна да честити РД на сина си

Валери Божинов пропусна да честити РД на сина си

Как иначе да си обясним мълчанието на нападателя в профила му във Фейсбук навръх рождения ден на Валери-младши, който беше вчера? Докато в същото време се пускат нон стоп обяснения към Никол как тя е смисълът на живота му и единствената му любов, коментират онлайн потребителите.

Разбира се, далеч сме от мисълта, че Божинов е демонстрирал пълна незаинтересованост към първото си дете. Най-вероятно татко му се е обадил, за да му честити празника. Защо обаче към него липсват публичните заявления за обич, които нападателят отправя постоянно към дъщеря си, недоумяват форумци.

Пожеланието на Алисия

Пожеланието на Алисия

Още повече, че миналата година той не пропусна рождения ден на Валерко. И никога не е пропускал да честити на дъщеря си.

Близки до Алисия разкриват, че тя била доста огорчена от постъпката му, макар да предпочела да си замълчи. Певицата се надявала, че след раздялата на футболиста с Николета Лозанова, той ще започне да обръща повече внимание на сина си. Надеждите й обаче се оказали напразни.

Въпреки огорчението, Алисия се постара да организира незабравим рожден ден за Валерко като не пропусна да го поздрави и в страницата си във Фейсбук. Вижте милото й послание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар