март 29, 2024

Валери Божинов канил Мис Джуки в дома им с Николета

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-kanil-mis-dzhuki-v-doma-im-s-nikoleta/146592 Kliuki.net
Валери Божинов канил Мис Джуки в дома им с Николета

Валери Божинов използвал отсъствието на съпругата си от дома им, за да си кани любовнициЛъснаха съобщенията на Валери Божинов до Мис Джуки

Валери Божинов канил Мис Джуки в семейния им дом с Николета Лозанова. Грозната истина за поведението на футболиста лъсна след като наяве излязоха съобщенията, които той е пращал на небеизвестната Мис Джуки Габриела Радославова във Фейсбук.

[caption id="attachment_92284" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов опитал да свали и Мис Джуки Валери Божинов опитал да свали и Мис Джуки[/caption]

От тях ясно се вижда как нападателят кани Габриела да се срещне с него в жилището, което той дели с плеймейтката, която му е съпруга. "Ще се видим в нас", уверено пише Божинката, използвайки момента, че половинката му отсъства. И дори успокоява Мис Джуки, че няма от какво да се притеснява. Очевидно футболистът и друг път е викал момичета в семейния си дом зад гърба на Николета, коментират онлайн потребителите.

Самата Габриела твърди категорично, че е отказала поканата му за среща. Самият им чат не е от сега, а е от 13 септември 2013 година. Когато бракът между Валери и Николета все още се води перфектен, двамата изобщо не помислят за раздяла и тръбят, че са страшно влюбени един в друг.

Очевидно обаче всичко е само театър, видяха от hotarena.net. Да не говорим, че неприличните съобщения се разменят само ден след рождения ден на сина на Валери Божинов от Алисия - малкия Валерко.

И вместо да мисли как да прекарва повече време с него, нападателят се чуди как да си уреди поредната любовна среща. "Голяма си мръсница", пише футболистът на Мис Джуки, която, изненадващо или не, му отговаря повече от лаконично. И никак не изглежда впечатлена от вниманието му към себе си.

Може пък Габриела наистина да не си пада по левскари и затова да игнорира така и съпруга на Николета Лозанова. Това обаче само го амбицира повече, както се вижда от чат историята им.

valeri sms valeri sms1 valeri sms2