Валери Божинов изгонен от Китай, Биляна му бие шута (Вижте как животът му се срина)

Гласувайте за статията

Валери Божинов се върна безславно в България след няколко месеца в Китай.

Родният футболист Валери Божинов не успя да изкара цял сезон на китайския тим „Мейджоу Хака“. Той замина в началото на март заедно с половинката си Биляна Дол. Двамата бяха посрещнати като истински звезди в далечната страна. Но еуфорията бързо премина и Генерал Божигол отново е в родината си и без отбор.

Засега той избягва да сподели каква е истинската причина за предсрочното прекратяване на договора. Веднага се появиха критики, че е прибрал един милион евро, а не е изпълнил докрай контракта си. А Валери Божинов ги контрира с изказването, че щом толкова години е работил за името си, значи не е откраднал парите, а си ги е заслужил.

Като основен довод за скоростното напускане на Китай посочва невъзможността да се адаптира към тамошния начин на живот. Докато бе в Сърбия, той свикна на безкрайни купони и някой и друг мач между другото. Не крие и че децата много са му липсвали. За него е било истинско мъчение да бъде разделен с Валерко и Никол за тези месеци.

Но, връщайки се на родна земя, го очакват няколко неприятни изненади.

Засега се говори, че има оферта за трансфер в руски тим, но всичко още е в сферата на догадките. Ясно е, обаче, че любимата му Биляна Дол е била бясна от решението му да напусне Китай. Там тя се къпеше в невиждан лукс и по цял ден се чудеше къде да му похарчи парите.

Сръбкинята е заявила категорично на Валери Божинов, че няма никакво намерение да живее с него в България. Затова сега тя се е върнала в родината си. Двамата уж са си дали почивка, но не е изключено тя да предшества окончателния край на връзката им. Биляна не искала да диша един въздух с бившите на футболиста и най-вече с Николета Лозанова.

Валери Божинов е отритнат от всички жени

Валери Божинов е отритнат от всички жени

А именно от нея и Алисия идва втората неприятна изненада за него. Водещата на „Папараци“ и фолк певицата от известно време са щастливо влюбени и не го крият. те прекарват все повече време с любимите си мъже и децата си. Жоро Бирмата и Ники Михайлов успешно влизат в ролята на заместници на Валери Божинов. Така самият той има все по-малко време, което да прекара със сина си и дъщеря си, въпреки че уж се е върнал заради тях…

Футболистът не може да се нарадва на децата си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар