Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски (Видео)

Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски (Видео)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов определено успя да надмине Христо Стоичков и култовото му „Съмтаймс люн“

Валери Божинов се изложи брутално с първото си интервю като играч на сръбския „Партизан“

Валери Божинов стана за смях с брутално интервю. Футболистът говори пред сръбска медия за пръв път, след като стана ясно, че вече е играч на сръбския „Партизан“. Резултатът обаче е просто трагикомичен.

Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски

Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски

Бъдещият бивш съпруг на Николета Лозанова се опитва да говори на сръбски, тъй като явно е убеден, че го знае добре. Това, което се получава обаче, е някаква безумна смесица между сръбския език и родния български. Футболистът се мъчи да говори на сръбски но единственото, което прави, е да слага някакви сръбски окончания на български думи. И просто да променя ударението на българските думи, за да звучат по-сръбски.

В един момент нашенецът се усети, че няма да успее да изкара интервюто докрай на сръбски и взе да приказва и на английски. Който се оказа по-зле и от сръбския му и достойно може да конкурира Христо Стоичков и неговото прочуто интервю докато беше треньор на американския Мамелъди Съндаунс.

Може да се каже, че Божинката забърка същински „вертолейшън“ от английски, сръбски и български, смеят се онлайн потребителите, изгледали интервюто му.

„Мои другари футболяри са топ“, реди уверено Валери пред шашардисаната репортерка. И продължава: „Знаеш, всеки пут joking with the player“. Какво иска да каже, само той си знае.

„Изключителните“ му познания по сръбски пък предизвикаха оживени подигравки сред форумци, които изтъкват, че очевидно футболистът е учил езика докато е слушал сръбските хитове по чалготеките, откъдето практически не излизаше, поне до скоро.

На цялото му интервю можете да се насладите във видеото.

Божинов: Сваки пут joking with the player, знаеш, very happy this two guys… (КУЛТОВО ВИДЕО) :DPlease like – http://on.fb.me/1SFYnlk

Posted by Смешни снимки от български Чатове/Разговори/SMSи on Tuesday, June 23, 2015

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар