Валери Божинов звънял на Моника след ВИП Брадър?

Гласувайте за статията

Валери Божинов потърсил бившата си любовница след излизането й от шоуто

Валери Божинов звънял на Моника Валериева след като напусна ВИП Брадър

Валери Божинов е звънял на Моника Валериева след напускането й на ВИП Брадър! Това твърдят онлайн потребители, претендиращи, че са запознати със случващото се между футболиста и спряганата за негова любовница моделка.

Валери Божинов потърсил Моника Валериева след ВИП Брадър

Валери Божинов потърсил Моника Валериева след ВИП Брадър

По думите им нападателят потърсил Валериева непосредствено след излизането й от шоуто, но не е ясно по каква причина. Както и какво са си казали.

Надали Божинов иска да поднови връзката си с нея, още повече, че тя едва не стана причина за краха на брака му с Николета Лозанова. Който, в крайна сметка се разпадна една година след авантюрата му.

Феновете са на мнение, че Валери е звъннал на Моника, за да й поиска сметка за думите й по време на престоя й в риалити формата. Когато тя се опита да се защити, че не е спала с него, тъй като нещо в разговорите помежду им й липсвало. С което, случайно или не, намекна, че той не е особено умен и не го бива да говори, хилят се форумци.

valeri monika„И аз да съм на негово място, и аз ще се ядосам. Не стига, че едва не му развали семейството, ами и го излага“, категорични са онлайн потребителите.

Други пък смятат, че информацията, че Валери е потърсил моделката, е пусната единствено с цел да бъде подразнена Николета Лозанова.

„Валери надали изобщо се сеща коя беше тази Моника, някой се опитва да прави сечено на плеймейтката“, смятат феновете. Още повече, че в коментара присъства и доста лична нападка към Лозанова, че е по-грозна от бившата си съперница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар