Валери Божинов заряза Биляна заради дългокрака спортистка (Вижте по коя хлътна)

Гласувайте за статията

След последните сътресения във връзката си, Валери Божинов е започнал да гледа встрани от красивата си любима.

До преди около месец Валери Божинов и Биляна Дол бяха светска двойка за пример. Установиха се в Швейцария заради договора на футболиста и сватбени камбани започнаха да се причуват не само в главата на Биляна. Но след поредния провал на Божигол се върнаха безславно в Сърбия и нищо между тях не е същото.

Дол била силно разочарована от неуспеха на Валери Божинов и започнала да се замисля дали той е правилният за нея. Футболистът пък се засегнал доста от нейните твърдения и сега отношенията им са доста крехки. А заради нанесената му обида, Божигол се върнал към стария си любим навик – да заглежда чужди жени. Дори вече е ясен новият му обект на мъжки интерес.

Става въпрос за дългокраката баскетболистка Валентина Виняли. Италианката е смятана за най-сексапилната в този спорт към настоящия момент. Красавицата залива социалните мрежи със свои доста провокативни снимки и разпалва мъжките фантазии, в това число и на Валери Божинов. Той дори е споделил пред свои авери, че ако не е била Биляна, досега да е издирил Валентина и тя да мърка в леглото му.

Думите му определено са проява на завидно самочувствие и вероятно четкане на нараненото его. За сърцето и Виняли ще трябва доста да се потруди, защото мераклии като него има хиляди. А и май скоро Дол няма да бъде пречка за намеренията му, тъй като нещата не вървят на добре. Нищо чудно и футболистът да реши да се докаже, че все още става, бройкайки баскетболистката зад гърба на красивата сръбкиня, пише blitz.bg.

Валери Божинов хлътна по секси италианка

Валери Божинов хлътна по секси италианка

Това не би бил полезен ход от негова страна, особено като се има предвид колко бе влюбен в Биляна. „Няма такова тяло. Няма такава жена!”, отекват възклицанията му на фона на обясненията в любов към сръбкинята. На кой фронт Валери Божинов ще предпочете да се докаже като мъж, предстои да разберем!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар