Валери Божинов глези Биляна като кралица (Футболистът дори й прислужва на масата – Снимки)

Гласувайте за статията

Валери Божинов и Биляна Дол шашнаха врачани, футболистът носи на ръце половинката си

Валери Божинов и Биляна Дол от както са във Враца досущ са го ударили на живот. Всяка вечер известната двойка е на ресторант. А даже Божигол сам слага храната в устата на силоконовата хубавица.

Снимка: hotarena.net

Влюбените пиленца събират очите на гражданите като пристигат в заведението с тузарския джип на ритнитопковеца. Бялото луксозно возило е станало хит из врачанските улици. Когато Валери пък е на тренировка колата е поверена на шофьор. Който разкарва сръбкинята из провинциалния град.

Валери носи на ръце своята любима като й угажда със всевъзможни вкусотии. Приготвени специално за тях. Те похапват панирани сиренца и телешко месце. Биляна винаги си избира и голяма порция салата по гръцки, предават от hotarena.net.

Божинов толкова е луднал от любов по своята половинка, че не спира да я обгрижва сякаш му е дете. Играчът на „Ботев” Враца й подава в устата хапки храна, които тя с удоволствие преглъща. От страни представляват истинска семейна идилия. И докато Валери гаврътва една малка бира гаджето му се черпи с чаша червено вино.

Снимка: hotarena.net

Влюбеният мачо често си позволява да се закача с половинката си. Понякога нежно я подръпва за конската опашка. А пристигне ли десертът той загребва от него с лъжичката си и първо на нея предлага да го опита. После галантно вади цигара, но той е непушач и я поднася на Биляна.

В повечето случаи любовниците са само двамата, но понякога могат да бъдат видени в компанията на някой от колегите на нападателя.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар