Валери Божинов взема Никол от Николета (Божинката не може да й прости за Ники М)

Гласувайте за статията

Валери Божинов е бесен и готов на крайни мерки!

Слуховете за бременността на Николета и евентуалната сватба с Ники Михайлов са достигнали до далечен Китай и Валери Божинов. Бившият, но все още настоящ по документи съпруг на Лозанова не може да се побере в кожата си заради пламналата с нови сили любов между нея и вратаря на националите. Те бяха гаджета преди плеймейтката да се омъжи за Божигол, а сега май двамата ще минат под венчилото!

Валери Божинов е щастливо влюбен в Биляна Дол от повече от година. Въпреки това, той явно не е успял да забрави и преживее Николета. Затова и не може да преглътне факта, че сега тя е на седмото небе с Ники и малко по малко градят своя бъдещ съвместен живот. Наскоро влюбените гълъбчета бяха щракнати от папараци да обядват в столично заведение в компанията на малката Никол.

Именно дъщерята на Божигол е причината той да скочи твърдо срещу връзката на Лозанова и Михайлов. Футболистът заряза дъщеря си и замина за Китай, а сега се е загрижил за нея! Причината е, че не може да понесе Ники да прекарва голяма част от времето си с дъщеря му. Между двамата от години има напрежение заради жените, които делят.

Преди години Михайлов гледаше и сина на Валери Божинов от Алисия. Но сега с Никол имат по-специална връзка. Тези, които са ги виждали заедно, са категорични, че двамата се държат като баща и дъщеря и си изкарват супер. А Ники толкова иска да има свое дете, че се грижи за малката страхотно, пише novini.bg.

Валери Божинов иска да развали приказката на Николета и Ники

Валери Божинов иска да развали приказката на Николета и Ники

Това кара Валери Божинов да трепери и да беснее, че Михайлов ще заеме мястото му не само в сърцето на Николета и и в това на Никол. Дори наскоро се е заканил, че ще се върне в България и ще вземе дъщеря си със себе си. Надали ще изпълни наистина заканата си, но поне ще спретне скандал на Лозанова…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар