Валери Божинов аут от Швейцария, връща се с Биляна в България? (Пак ли му биха шута?)

Гласувайте за статията

Валери Божинов се раздели с 13-я си тим само след три месеца игра за него.

Валери Божинов вече не е футболист на швейцарския тим „Лозана“. Това сподели самият той пред медиите. Новината дойде изненадващо, защото всички си помислиха, че този път футболистът е намерил своето място. Божигол се оправда, че треньорът го е бил излъгал, но истината май е по-различна.

Според версията на Валери Божинов, той се е разделил с швейцарския тим по взаимно съгласие. Появиха се, обаче, други твърдения. Според тях, половинката му Биляна Дол е ходатайствала благодарение на връзките си, за да го уреди в „Лозана“. Договорът бе подписан, а сръбкинята остана наистина доволна. Тя чувства Швейцария за своя втора родина, защото там живеят и нейните родители.

Красавицата тъкмо си правеше планове с Божигол да се установят за постоянно край Женевското езеро и дори да си купят къща. На футболиста също много му се понрави начина на живот в богатата страна. Но явно на селекционерите не им се е понравил начина, по който той се представя на терена! Затова и са решили да прекратят договора предсрочно.

Разбира се, Валери Божинов не би си признал подобен провал. А след него следват и други негативи, освен този да бъде отново без тим. Биляна Дол е бясна, че ще трябва отново да се местят и най-вече да напуснат Швейцария. Наскоро на гости им беше и малкия Валерко, на когото също много му харесало там. С Алисия отдавна имаха планове той да учи в чужбина и това бе много добра възможност за него.

Валери Божинов и Биляна Дол пред поредно изпитание

Валери Божинов и Биляна Дол пред поредно изпитание

За жалост, пропиляна от баща му. Затова и певицата не е особено доволна от развоя на събитията. Единственият плюс е, че Валери Божинов ще прекара известно време в България и ще бъде по-близо до хлапето. А накъде ще поемат след това с Биляна, все още не се знае. Със сигурност, обаче, на нея не й се живее особено у нас, най-вече след престоя в Китай и Швейцария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар