ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте порасналия Валери-младши (НОВА СНИМКА)

Най-после! Алисия се отказа от манията си да крие лицето на Валери Божинов-джуниър от папараците и сама пусна в мрежата снимка на сина си.

Снимката не е с отлично качество, но пораслият Валери Божинов-младши все пак може да бъде видян

Валери-младши е пораснал, както личи от актуалното фото. Момчето гледа с интерес леденото шоу “Дисни на лед” в зала “Арена Армеец”, видимо анимационните герои са го заинтригували и не откъсва очи от представлението, свидетелства lifestyle.ibox.bg. Желанието на Алисия да покаже детето в мрежата  озадачава – допреди дни тя бе върла противничка на подобна популярност. Алисия не искаше Божинов-джуниър да бъде разпознаваем и вероятно е имала причина за това. Малкото снимки на Валерко винаги са в гръб или със закрито лице и до момента майка му успяваше да контролира нещата.
Защо изведнъж Алисия смени политиката? Близко е до ума: бившата на Божинов най-сетне си е дала сметка, че първородното дете на футболиста остава в сянка. Феновете коментират как е облечена ДЪЩЕРЯТА на Божинов, колко е порасла и каква сладурана е. А Джуниър къде е – неразпознаваем, почти анонимен!?
Алисия ли не е амбициозна? Нищо подобно. Но очевидно не може да измисли нещо оригинално и прави онова, с което Николета вече я изпреварва – и то с цяла обиколка! Светските колонки отбелязват, че това си е чиста проба плагиатство. Без значение: все пак благодарение на него най-после видяхме пораслия Валери-младши!
http://youtu.be/N3JX2ZzYh9M

2 коментара
  1. Lily казва

    Gorkata Alisia i da prudne pak chte kajete, che e chula ot nikolinka!

  2. Бебе казва

    Това не е вярно. Детето беше показано още като бебе, а след това имаше немалко снимки с него в лице, дори и бащата. Друг въпрос е, че като всяка добра майка, Алисия не експлоатира с комерсиална цел детето си, за разлика от онази парцалеса. Освен това си противоречите, снимката, която сте публикували е затъмнена, вероятно от дигитална камера на телефон, без светкавица и в почти пълен профил, а детето е закрило долната част на лицето си с ръка. Ако не е споменато кое е, прилича на много български момченца на тази възраст, т.е. може да е всяко друго дете. Предлагам да се концентрирате повече върху изневерите и др. простотии, отколкото дори да споменавате децата и на двете, някак не е морално, дори и за жълтите парцали!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.