Валерия Лукянова отпра яки баджаци (Вижте Живата Барби без фотошоп – Фото)

Валерия Лукянова отпра яки баджаци (Вижте Живата Барби без фотошоп – Фото)
5 (100%) 1 vote

Валерия Лукянова в действителност е доста по-пълничка от колкото на снимките си

Валерия Лукянова показа закръглени бедра

Валерия Лукянова отпра яки баджаци. Украинката, прочула се по света като Жива Барби, се оказа доста по-пълничка в действителност от това, което показва на феновете си във Фейсбук.

Тя не крие, че всичките й снимки преминават обработка с фотошоп, за да може тя да изглежда съвършено. Само дето онлайн потребителите предполагаха, че Лукянова коригира само лицето си. Което е преминало през доста пластични операции, за да може Валерия да се доближи максимално до идеала си за красота – куклата Барби.

Валерия ЛукяноваОказа се, че украинката коригира сериозно и обиколката на бедрата си, за да ги направи по-слаби. Снимка, която не е обработена, показва, че в действителност блондинката притежава закръглени форми, като повечето жени.

А мъжката част от феновете й не крият, че харесват естествената й визия доста повече от кукленската й.

В последно време Валерия започна постепенно да се отдръпва от образа на кукла Барби и все по-често публикува в своя профил в Инстаграм снимки, на които изглежда все по-естествено. Тя дори се шегува, че без грим я възприемат като непълнолетна, въпреки че вече е на 31 години, предават от blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар