Валентин Кулагин се изгаври със Златка и Джулиана в ефир (Благой му скача на бой – всичко за цирка)

Гласувайте за статията

Валентин Кугагин направи за резил Златка и Джулиана, гримьорът ги нарече проститутки, а Благой му скочи на бой

Валентин Кулагин заформи поредния мега скандал в Къщата в Нови Хан. Гримьорът се включи на живо по телефона в защита на своя фаворит Никита Джонсън.

В ефира той нарече Русата Златка и Джулката бивши проститутки, влезли в шоуто, за да чистят срамното си минало. А думите му прозвучаха като бомба в ушите на съквартирантите.

Снимка: kliuki.net

Руснакът, който е известен с хапливия си и остър език искайки да насърчи любимката си Никита не пропусна да си каже мнението за женския състав в предаването. Всичките съквартиранти настръхнаха срещу него и посрещнаха с ужас появата му на малкия екран.

Джулиана Гани изтръпна когато го видя. Тя извика: „Оле, това е Колагена …   Всеки го мрази!”и направи заключение, че всъщност мис Джонсън е играла в БИГ Барадър до сега досущ като скандалния майстор на макиажа.

Кулагин подкрепи най-хулената съквартирантка като я посъветва да остане истинска каквато е била до сега. Да не се предава на лицемерите и бълшоците. Защото те са никой и са едни бивши проститутки влезли в Къщата да си изчистят името.

След тези думи на гримьора Благо Джизъса полудя и скочи на Валентин. От ефира се закле, че Кулагин ще бъде бит. Като го заяви категорично пред съквартирантите, зрителите и пред БИГ Брадър.

Не по назад остана и Албена Вулева. Която изпадна в истерия. Нападна Никита и я нарече лицемерка и подлярка като крещеше, че е паднала на дъното. „Каквито са приятелите ти такъв си и ти” не спря да я овиква злобната журналистка, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валентин Кулагин се изгаври със Златка и Джулиана в ефир (Благой му скача на бой – всичко за цирка)”

  1. Златена

    Дек. 07. 2018

    Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казвали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

    Reply to this comment

Добавете коментар