Валентин Кулагин попиля Нора Недкова: Маймуняк, селянка и каруцарка (Вижте как я нареди)

Валентин Кулагин попиля Нора Недкова: Маймуняк, селянка и каруцарка (Вижте как я нареди)
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин нареди жестоко Нора Недкова заради претенциите й

Валентин Кулагин се превърна в любимец на зрителите

Валентин Кулагин попиля Нора Недкова. Гримьорът от край време не крие, че не може да понася плеймейтката, с която участваха заедно в „Черешката на тортата“. И още от тогава се хванаха за косите. Или в случая на Нора – за екстеншъните.

Повод за скандала във ВИП Брадър станаха претенциите на Нора да спи в стаята на Кулагин и Папи Ханс, понеже в нейната не й харесвало.

„Изчезвай с тия евтини обувки от тука. Егати маймуняка. Жена с маймунско лице. Ти си селянка и каруцарка“, нареди я Валентин, възмутен от наглостта й. Блондинката окупира леглото, което трябваше да заеме Трендафилов и започна да си разпределя багажа. Големият брат бе длъжен да се намеси и обяви, че се налага Нора да спи, където й е отредено, защото в противен случай освен нейния договор, се нарушават и тези на някои от останалите участници.

Валентин Кулагин и Нора Недкова

Снимка: ХотНюз

Плеймейтката, която бе обявена за президент от Големия брат, започна да наглее и да се тръшка часове след като прекрачи прага на Къщата. Блондинката поиска да има звукоизолирано помещение, в което да спи. Това, обаче, което й бе предоставено от „ВИП Брадър“ не допадна на родната Бионсе. Тя вдигна патардия, започна да мрънка и нагло нахлу в стаята на Кулагин и Папи Ханс, за да се настани.

„Не мога да спя, когато някой спи. Липсва ми багаж. Няма как да си побера всички куфари в тая стая. То няма къде да се влезе“, поде драматизирайки тя. „Искам да си имам личен комфорт – лична тоалетна, пространство и въздух“, добави Недкова, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар