Валентин Кулагин нареди Лора Караджова: Каква майка е, само по кръчмите! (Вижте как унизи и Мира Добрева)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не пропуска да уязви вече бившите си съквартиранти

Едва два дни след като напусна Къщата на „ВИП Брадър“ завинаги, Валентин Кулагин не прощава истината на съквартирантите си. Повод за острия му статус в социалната мрежа стана тортата, която Божана Кацарска трябваше да приготви в чест на дъщерята на Лора Караджова.

Ето какво написа устатия гримьор в типичния за него стил: „Гооолям зор и драма за изгорялата им „торта“.. А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден.. Така ли се тръшках да рева и обиждам?!? Където съм участник! Ще правим торти за родата отвън. Ами дай да им затворим и по един буркан да пратим зимнина на бабата и дядото! Торти ще правим да покажем колко добри майки сме! А иначе по кръчмите по цели нощи.. А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Щото не може и едно яйце да свари на 35 години жена ми било..“

Валентин Кулагин Лора Караджова

Снимка: Клюки.нет

Заради вчерашния епизод на Големия брат, Валентин подхвана и миротворителката Мира Добрева. „Колко е фалшива Мира.. Пред мен дръпна цяла реч колко е щастлива, че се пречистваме и си прощаваме, а зад гърба ми се оправдава пред другите съквартиранти, че била принудена да го направи! Браво, Мира! Топ водеща не си, но за топ лицемерка – минаваш! Аз излязох, но шоуто го владея и отвън!“, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валентин Кулагин нареди Лора Караджова: Каква майка е, само по кръчмите! (Вижте как унизи и Мира Добрева)”

  1. Златена

    окт. 18. 2018

    Моля всеки фен на психопата руснак Валентин Кулагин да си го осинови и прибере у тях си

    Reply to this comment

Добавете коментар