Валентин Кулагин в първото си интервю след ВИП Брадър: Това са зверове, не випове! Баба ми получи инсулт заради тях (Още разкрития)

Валентин Кулагин в първото си интервю след ВИП Брадър: Това са зверове, не випове! Баба ми получи инсулт заради тях (Още разкрития)
4 (80%) 1 vote

Валентин Кулагин е категоричен, че ще съди част от съквартирантите във ВИП Брадър

Валентин Кулагин даде първото си интервю след излизането си от ВИП Брадър. Гримьорът сподели неговата гледна точка за случилото се вкъщи и разкри какво е отношението му към останалите съквартиранти. С които така и не намери общ език.

„Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато гледа един от епизодите на „ВИП Брадър“ и отношението на съквартирантите към мен. От няколко години тя е инвалид първа група, но видяното по телевизията я е разстроило ужасно и сега състоянието й не е добро. Възможно най-скоро ще пътувам, за да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-много обичам…“, сподели Валентин Кулагин пред „България Днес“.

Той излезе в понеделник вечерта, принудително отстранен от формата след зрителски вот. Артистичният гримьор е категоричен, че обмисля да стартира дела срещу част от съквартирантите, както и срещу всички медии, тиражирали откровени измислици по негов адрес, научи HotArena.

Валентин Кулагин ВИП Брадър

Снимка: ХотАрена

„Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от преживяното. Без храна мога да издържа, но без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в травми – крака, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни личности, каквито бяха всички в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки план. През живота си съм виждал какви ли не хора, но такива зверове – никога! Обикновените минувачи по улицата са в пъти по-качествени в морално отношение от всички т.нар. „випове“, допълва Кулагин.

Валентин е доволен от отношението на продуцентите. По думите му те са се държали професионално и всичките им предварителни договорки са спазени. Гримьорът е решен да си извади медицински свидетелства заради посегателствата над него, най-вече това на Ваня Костова.

Кулагин е възмутен от лъжата, която се тиражираше, докато той е в къщата, а именно – че майка му е обикновена продавачка на козметика в чужбина. Той ще доказва в съда реалните факти. Докато родителката му е била женена за мастит бизнесмен, който впоследствие почива. Тя и доведеният му баща държали голяма фирма превозвач, която обслужва сериозни територии от няколко града в Южна България.

Плюсът за Вальо от формата е любовта на хората. „Сега, излизайки навън на свобода, разбирам колко много хора ме обичат и подкрепят. Получих хиляди писма и любовта на хората ме топли безкрайно. Не мога да отговоря на никого, защото фейсбук профилът ми е докладван и блокиран за 30 дни“. И отсича, че от шоуто излиза „доволен, щастлив и по-силен от всякога“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар