Българка развела футболната звезда Икер Касияс (Надя Александрова призна за аферата им – Ексклузивно фото)

Гласувайте за статията

Икер Касияс кръшкал на жена си със засукана българка

29-годишна българка седи в основата за раздялата между може би най-популярната двойка в Испания – тази на бившия вратар на Реал Мадрид Икер Касийяс и журналистката Сара Карбонеро, гръмнаха медиите в Иберийското кралство.

Във вчерашното издание на предаването „Salvame“ по Телесинко изнесоха информация, според която 29-годишната Надя Александрова се е срещала с известния вратар още от 2019 г.

икер касияс

Колаж: Клюки.нет

Според медиите сънародничката ни работи в сферата на автомобилния бизнес. По-нататък от продукцията дори намират телефона на българката и ѝ звънят директно в ефир. Когато Александрова се включва, тя изпада в шок, но не защото замесват името ѝ с това на Икер Касийяс, а защото от въпросната медия са разбрали за отношенията им. Мили Боже! Откъде знаете за това? Това е нещо, за което знаят двама или трима души, отговаря тя и подчертава, че връзката им е била „достатъчно дискретна“. На следващ въпрос дали между тях е имало сериозни взаимоотношения или е било просто секс, българката отговаря, че е било „микс“, допълвайки, че все пак е имало и „известна привързаност“ между тях. Надя Александрова обясни още, че е знаела, че Касийяс е бил женен, когато са се запознали, но категорично отрече обвиненията, че тя е виновникът за провала на брака им. Не аз съм причината да се разделят. Не се чувствам като човек, който е развалил брака им, категорична бе тя, цитирана от онлайн изданието „20minutos“.

От продукцията обясниха, че за връзката между българката и Касийяс са разбрали от бившия приятел на Александрова, който им предоставил цялата информация, пише novini.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар